Език: BG
Валута: BGN
 • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории продукти

Плащане

За удобството и сигурността на нашите клиенти, ние от Parfumi-Market.Bg предлагаме няколко метода на плащане.

Когато оформяте поръчката си, изберете предпочитания от Вас метод.

В момента достъпен начин на плащане е Плащане при доставка с наложен платеж и Банков превод. Магазина е в процес на пускане на останалите методи на плащане.

 1. Плащане при доставка с наложен платеж
  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. Parfumi-Market.Bg поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.
 2. Плащане по банков път
  При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към сметка на
  Parfumi-Market.Bg. При оформянето на поръчката си, ще видите банковите сметки, по които да извършите превода. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка не дължите нищо на куриера.
 3. Разсрочено плащане с Transcard
  Ако сте притежател на кредитна карта Transcard, можете да платите с нея и после периодично да погасявате вноските.
  С Transcard получавате лесен и достъпен потребителски кредит, безлихвен гратисен период до 45 дни, отстъпки при плащане с картата и теглите суми в брой. При оформянето на поръчката и избиране на метод за плащане Transcard, ще бъдете прехвърлен към страницата на Transcard където трябва да въведете Вашата парола и EPin. След приключване на плащането ще се върнете на страницата на Parfumi-Market.Bg за успешно завършване на поръчката. При плащане с Transcard получавате 0.5% Cash Back. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера. Условията за получаване на кредитна Transcard можете да видите от тук www.transcard.bg. При плащане с Transcard има 0.5% такса.
 4. Плащане през Epay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)
  Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането.
  Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на Parfumi-Market.Bg и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.
  За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg
 5. Плащане през PayPal.com
  Paypal е една от най-сигурните системи за плащане в света. С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx) издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в Parfumi-Market.Bg за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане с PayPal има такса от 5%.
 6. Плащане през MoneyBookers.com
  С този метод можете да платите с всички основни кредитни карти (Visa, MasterCard, Diners, AmEx, JCB) издадени от Български или чужди банки. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на MoneyBookers.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта.
  MoneyBookers са лидер в он-лайн плащанията в Европа с над 4 400 000 клиента, системата е с много висока степен на сигурност и подържа плащания и в Български лева. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в
  Parfumi-Market.Bg за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от MoneyBookers. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане с MoneyBookers има такса (2% + 0.58 лева)

Плащанията на стоки към "Вамарт" ЕООД са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).